Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek, ASZF

Üdvözöljük a Goldenlandfashion webáruházban!

                            Kérjük, olvassa el figyelmesen a vásárlással kapcsolatos szerződési feltételeket! 

 

Általános Szerződési Feltételek és Üzletszabályzat
A Vásárlói szerződés a Megrendelő a webáruházon keresztüli megrendelés elküldésével lép életbe. A kiszállítandó termékek mindaddig a goldenlandfashion.hu webáruház tulajdonát képezik, amíg a szállítást megelőzően/követően a termékek ellenértéke kiegyenlítésre kerül.

1.Weboldal üzemeltetője

Név: Pegase Kft

Székhely:  1101  Budapest Kőbányai út 47/b

Telephely: 1101  Budapest Kőbányai út 47/b

Adószám: 25167342-2-42

Bejegyző Bíróság neve: Pest Megyei Bíróság mint cégbíróság

Számlavezető pénzintézet: MKB Bank

Számlaszám: 10300002-10635506-49020010

E- mail cím: pegasekft@gmail.com

Telefonszám:  06/30 159-80-88

2.A Weboldal készítője, karbantartója, tárhelyszolgáltató:

Shoprenter.hu

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.

E-mail cím: info@shoprenter.hu

3.Általános rendelkezések

A webáruházban történő vásárlás feltétele az alábbi általános szerződési feltételek elolvasása, tudomásul vétele és elfogadása. Kérem, abban az esetben vásároljon, ha minden pontjával egyetért és az alábbi feltételeket kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az általános szerződési feltételek hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.goldenlandfashion.hu weboldalon található internetes áruházban történik.

Felelősség

A fogyasztó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a www.goldenlandfashion.hu nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. A www.goldenlandfashion.hu kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a fogyasztó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért. A fogyasztó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse. A fogyasztó által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) weboldal üzemeltetője a www.goldenlandfashion.shoprenter.hu jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a www.goldenlandfashion.hu jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

Honlapon történő vásárlás:

 Vásárlás menete

Az www.goldenlandfashion.hu internetes áruházban, a forgalmazott termékeket tekintheti meg és vásárolhatja meg. A megvásárolni kívánt terméket a “Kosár” gombra kattintva helyezheti virtuális kosarába, majd a “Kosár” menüpont alatt véglegesítheti rendelését. Megrendelése véglegesítése előtt tetszőlegesen módosíthatja a kívánt termékek mennyiségét illetve folytathatja is a vásárlást  további termékek kosárba helyezésével.

Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A www.goldenlandfashion.hu a vásárlót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a vásárló nem kapja  meg 48 órán belül a visszaigazolást, úgy a vásárló mentesül ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni. A visszaigazoló e- mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termék(ek) nevét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

 Szerződés

A termékekre vonatkozó szerződés nyelve magyar. Az így létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül. Ezen szerződések iktatásra kerülnek, elektronikusan vannak tárolva, melyek visszakereshetőek a rendelés azonosítójával.

 Számla

A számláinkat számlázó program segítségével állítjuk ki és a kézbesítés során a csomagban mellékeljük papír alapú formában.

Fizetési feltételek

Webáruházunkban bankszámlára történő előre utalással, Simple Pay bankkártyás fizetéssel illetve postai utánvéttel tud fizetni.

A megrendelés elküldését követően visszaigazoló e-mailt kap a rendelésről. Ezt követően visszaigazolással együtt, vagy egyes esetekben külön elektronikus úton  (e- mailben) megküldi vásárló számára a vételár átutalásához szükséges információkat. A megrendelt termék kiszállításának megkezdése (vásárló részére történő feladása / elküldése) leghamarabb az átutalt összeg szolgáltató részére beérkezését követően történik.

Az utánvétes fizetési mód választásánál  a Magyar Posta Zrt szállítja ki a csomagot ,a mindenkor hatályos díjszabása alapján állapítja meg a szállítás és az utánvétes szolgáltatás összegét.Ebben az esetben a szállítást a Magyar Posta Zrt. számlázza ki a vevő felé.

 

Szállítási feltételek

A megvásárolt termékeket a Magyar Posta Zrt. illetve a DPD csomagküldő szállítja a megrendelőnek. A szállítási mód házhoz szállítás. A termék szállítási költsége minden esetben a vásárlót terheli. Termékeket kizárólag magyarországi címre szállítunk. A fizetés utánvéttel/bankszámlaszámra történő előre utalással történik. A termék vételára és a postaköltség bankszámlára történő megérkezését követően a raktáron lévő termékek esetén 3 napon belül elküldésre kerülnek. Kérjük a szállítási adatok pontos megadását. A webáruház üzemeltetőjét a tévesen vagy pontatlanul megadott szállítási adatokra visszavezethető szállítási késedelemért vagy egyéb problémáért felelősség nem terheli.

A csomagküldés árai:

DPD :0-20kg -os csomag esetén  1990.- Ft

MPL Postacsomag  :0-5 kg   3797,- Ft                                                                                                                                                                                       

Az utánvétes fizetési mód választásánál  a Magyar Posta Zrt szállítja ki a csomagot ,a mindenkor hatályos díjszabása alapján állapítja meg a szállítás és az utánvétes szolgáltatás összegét.Ebben az esetben a szállítást a Magyar Posta Zrt. számlázza ki a vevő felé.

Az árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t  és forintban(HUF) értendőek.

A megvásárolható termékek köre

A webáruházban férfi ruházati termékeket forgalmazunk. A termékek képei nem méretarányos fotók, a valóságtól eltérhetnek. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a weboldalon található termékek színárnyalata, a valóságban technikai okok miatt bizonyos esetekben eltérhet. Ilyen esetekben a 14 napos termék visszavásárlási garancia érvényes.

A termék mellett feltüntetett ár nem tartalmaz szállítási költséget, a szállítási költségek a “Szállítási és fizetési feltételek” pontban találhatóak.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése, kérése van a vásárlással, a webshopban található termékekkel, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésre a következő elérhetőségen: pegasekft@gmail.com  

Termékszavatosság, jótállás

Webáruházunk szavatossági kötelezettséggel tartozik, ha a megvásárolt termékek a vásárlás idejében nem felelnek meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.  A szavatosság akkor érvényesíthető, ha a termék kézhezvételkor is bizonyítottan hibás volt és  számlával vagy annak másolatával igazolja, hogy a terméket a www.goldenlandfashion.hu internetes áruházban vásárolta. Amennyiben ezzel a szerződő felek nem értenek egyet, a vásárló köteles azt szakvéleménnyel bizonyítani. A megrendelő köteles két hónapon belül közölni a hibát az eladóval. A közlés késedelméből eredő kárért a megrendelő felelős

A kellékszavatossági kötelezettség alól az eladó akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a termék hibája a teljesítést követően keletkezett. Amennyiben az eladó bizonyítja, hogy a hiba a megrendelő számára felróható okból keletkezett, nem köteles a megrendelő által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítést követő 6 hónapon túl a megrendelő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a termék kézhezvétele időpontjában fennállt.

A kicserélt termék részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik.

Eljárás hibás ár esetén

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

  • 0 Ft-os ár,
  • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 20 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 500 Ft-ért kínált termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

Panaszkezelés

Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu

A forgalmazott termékekkel vagy a webáruház tevékenységével kapcsolatos vásárlói panaszait az alábbi címen érvényesítheti, kérdéseivel ide fordulhat:

Levelzési cím:

Pegase Kft

1101 Budapest Kőbányai út 47/b

 e-mail:  pegasekft@gmail.com

A vásárlói panaszokat és kérdéseket az ügyfélszolgálat írásban, a vásárló által megadott e-mail címre, vagy postai úton küldött levél formájában válaszolja meg. A vásárlói panaszokat, kérdéseket azok beérkezésétől számított 3 napon belül, de legkésőbb a vásárlói panaszok kezelésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidő alatt vizsgáljuk ki és válaszoljuk meg.

A vásárlástól való elállás

A 45/2014 kormányrendelet értelmében a vásárló 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vásárló ezen jogát a webáruház üzemeltetőjének címzett egyértelmű nyilatkozattal érvényesítheti. E nyilatkozat történhet elektronikusan e-mailben, vagy írásban postai levéllel a webáruház üzemeltetőjének címére megküldve. A webáruház üzemeltetője köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a megrendelőnek, legkésőbb az elállást és a termék visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül. A vásárlástól a termék átvétele előtt is elállhat.

Kizárólag sérülésmentes terméket áll módunkban visszavásárolni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő értékcsökkenést az eladó levonhatja a termék visszafizetési árából.

Elállási jog gyakorlásának lépései:

A kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet elállási jogával. Az elállási nyilatkozatot e-mailben  küldheti meg részünkre.         

email cím : pegasekft@gmail.com

Elállás esetén a megrendelt terméket, csomagolásával juttassa vissza a webáruház címére, postai ajánlott levélként. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, utánvéttel visszaküldött küldemények feladóhoz való visszajuttatásának költsége is a vásárlót terheli! Csak postai úton tudunk terméket fogadni! Visszaküldés esetén a számla visszaküldése is szükséges!

Kizárólag sérülésmentes terméket áll módunkban visszavásárolni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő értékcsökkenést az eladó levonhatja a termék visszafizetési árából.

A termék árát a visszaküldéstől számított 14 napon belül a megrendelő által megadott bankszámlaszámra visszautaljuk.

Ezen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban irányadó “a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Webshop elállása a megrendeléstől visszajelzés hiányában

Amennyiben a Megrendelő nem fizeti be, nem utalja át a megrendelt áru(k), és a szállítási költség teljes árát a Webshopnak, a vásárlás véglegesítésétől számított 3 munkanapon belül, a Webshop egyoldalúan elállhat az eladástól.

ÁSZF, árak módosítása

A weboldal üzemeltetője jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

Technikai korlátok

 A honlapon történő vásárlás feltételezi az Ön részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A weboldal üzemeltetőjét nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

Adatvédelem

Az adatvédelmi törvény szabályozása szerint kezeljük az Ön személyes adatait. Az Ön személyes adatai a szállítás során átadásra kerülnek a szállítást végző futárcégnek. Adatait kizárólag a vásárlás lebonyolításához, szállításhoz és számlázáshoz használjuk fel. Az Ön adatait semmilyen más módon nem adjuk át harmadik félnek és engedélye nélkül nem használjuk reklámcélokra.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Záró rendelkezések

A webáruház internetes tartalma, a szövegekkel, grafikákkal, fényképekkel szerzői jogi védelem alatt állnak. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az ÁSZF-et részben, vagy egészben bármikor egyoldalúan módosítsa, a Felhasználó értesítése mellett. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba.

Az ÁSZF a www.goldenlandfashion.shoprenter.hu és a vele szerződéses kapcsolatba lépő megrendelő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazzák. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően, a Szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, különösen a Polgári Törvénykönyvben, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamit az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak

Keresés